Sundere snickersvafler

Sundere snickersvafler

Sundere snickersvafler, som er glutenfri, sukkerfri og laktosefri. Er du også vild med snickers som chokoladebar? Og har du nogensinde overvejet om den smag fungerer godt som topping på vafler? Så har du svaret her: JA!

Kombinationen af den bløde vaffel, blødt daddelkaramellag, saltede peanuts og et sprødt chokoladelag på toppen er uimodståelig. De sundere snickersvafler kan både bruges til eftermiddagssnack, dessert og festlige anledninger. Denne udgave er lavet med hjertevaffel-form, men du kan bruge hvilket som helst vaffeljern.

Servér dem afkølede og med størknet chokolade – så snakker de til alle sanserne 😉

Desuden kan du også tage et kig på mine andre opskrifter med vafler. Eksempelvis denne sundere version af den populære sandwich-is. Eller måske vil du lave et vaffeltema til gæsterne – så tag et kig på disse lækre spinatvafler! Vafler er en utrolig nem måde at pifte både burger, tapas, sandwich, dessert og aftensnack op på.

De er desuden fryseegnede, så du kan med fordel komme resterne (hvis du har nogle tilbage) i fryseren. Så har du altid en lille snack når lysten melder sig ;-).

sundere snickersvafler glutenfri sukkerfri laktosefri

OPSKRIFT PÅ SUNDERE SNICKERSVAFLER

Vaffeldej:
– 2 store spsk peanutbutter
– 65 g overmoden banan (cirka 1 lille)
– 25 g kokosfibermel
– 20 g mandelmel
– 1,5 dl vand
– 2 æg

Karamel-lag:
– 100 g udstenede dadler fra papæske
– 2 spsk vand
– 2 spsk peanutbutter

Desuden:
– saltede peanuts (du bestemmer selv mængden)
– mørk chokolade til toppen

Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser til vaffeldejen i en blender og blend til du har en ensartet masse. Bag dem i vaffeljern til de er færdigbagte (lysebrune).
Lav daddelkaramellen mens vaflerne køler af. Kom alle ingredienserne til karamellaget i en ren blender og blend til du har en ensartet og klistret masse.
Smør et lag af daddelkaramellen ovenpå alle vaflerne, drys grofthakkede peanuts henover og top med smeltet chokolade.
Nydes afkølede – de kan også skæres i mindre stykker og serveres som sundt slik ;-).Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *