Raw Coconut Raspberry Tarts

Raw Coconut Raspberry Tarts

Raw coconut raspberry tarts – eller raw cake med smag af kokos og hindbær. En fryd for både smagsløgene øjnene!

Disse nemme og kolde minitærter smager utrolig godt, og de kan med fordel laves flere dage i forvejen, da de også er fryseegnende. Det tager kun et par minutter før de er tøet op og klar til servering. Alternativt kan du også sagtens opbevare dem i køleskabet i op til et par dage – og de kan naturligvis også sagtens nydes med det samme ;-).

Opskriften er glutenfri, sukkerfri, laktosefri og vegansk, og de passer perfekt ind til alle mulige anledninger. F.eks. weekendsnack, sundere slik, eftermiddagshygge, kagetapas, desserter og fødselsdagsbordet.

Hvis du er interesseret i andre snacks og kager, som ikke skal bages, så vil jeg foreslå mine utroligt lækre og sunde romkugler, studenterbrød eller træstammer! Disse kager kan også laves i valgfri størrelse, og er derfor også egnede til alt fra dessert til kagetapas og eftermiddagskager!

OPSKRIFT PÅ RAW COCONUT RASPBERRY TARTS
Ingredienser til 9 små tærter

Bund:
– 100 g mandler
– 3 spsk blendede udstenede dadler fra papæske (blendes med dadler til fyldet)
– 1 spsk chiafrø
– 2 spsk peanut butter eller anden nøddesmør
– 1 spsk kakao

Fyld:
– 125 g udstenede dadler fra papæske
– 85 g hindbær (gerne fra frost)
– 60 g groft kokosmel

Desuden: mørk chokolade blandet med kokosolie til toppen.

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne til bunden til en ensartet masse. Kom lidt rå kakaopulver i dine muffinforme og pres dejen til bunden ud i disse, så de ligner små tærter (kakaopulveret modvirker at de sætter sig fast – brug gerne silikoneforme hvis du har dette).
Fyld: tilsæt hindbær til de blendede dadler og blend til en ensartet masse. Tilsæt kokosmel og rør rundt. Kom fyldet i de små tærter (tag dem ud af formene først). Smelt chokoladen med kokosolie og fordel dette over minitærterne. Stilles på køl indtil du skal servere.
Tip: også fryseegnedeLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *